“if at first the idea is not absurd, then there is no hope for it!”

ALBERT EINSTEIN

SPORTCAR-storm – LEFFE-storm
HASPENGOUW-storm – NATIONAALPARK-storm
MERGEL-storm – MAAS-storm – GPS-storm
TGV-storm – JET-storm

WSoms hoor je de uitspraak: “wij hebben gebrainstormd over…”.
Vaak gaat het dan ook over een snelle vergadering waar heel even stil gestaan is bij een aantal vraagstukken.
Wij vergelijken brainstormen graag met autorijden.  Iedereen kan met de wagen rijden, maar snelle tijden op een circuit neerzetten is toch moeilijk als je een niet geoefend rijder bent.

Met brainstormen is dit juist hetzelfde.

Door het Cocd zijn wij opgeleid tot Top-faciliators en met meer dan 4000  brainstorms op de teller mogen wij ons experts noemen.
Met de Creative Problem Solving methode van Alex Osborn en Oscar Parnes faciliteren wij elke brainstorm volgens de regels van de kunst.
De vraag juist krijgen is een belangrijk begin van elke brainstorm, welke denkrichtingen gaan we gebruiken en wat willen we bereiken.
Daarna gaan we zoveel mogelijk ideeën genereren zonder oordelen en zonder onmiddellijk ideeën af te schieten, we noemen het Divergeren.
In een volgende fase gaan we Convergeren, Ideeën selecteren en meerdere ideeën samenbrengen tot concepten. Start to cook!
En tenslotte gaan we deze concepten uitwerken en uittesten in de real world.

Contacteer ons!

Wie zijn wij?

KLIK HIER OM ONS AAN HET WERK TE ZIEN

Watch Video

Contact us! "The difficulty lies not in the new ideas... but in escaping from the old ones." Contact us! "The difficulty lies not in the new ideas... but in escaping from the old ones."