https://www.woww.be/dekunstvanhetverleiden

in

IN 5 WEKEN NAAR INNOVATIE

 

Deze zomer organiseren we weer een innovatie-bootcamp. Met een gestructureerd 5-stappenplan begeleiden we je in 5 weken naar een succesvol innovatietraject! 

about the bootcamp

STORM-innovatie-Bootcamp

Vanaf 13 juli, 5 weken lang op woensdagvoormiddag vrij houden in je agenda voor innovatie!  Dat is het enige wat je moet doen om in deze kalmere periode aan de toekomst van je bedrijf te werken.  Met de hulp van professionele innovatiecoachen de kruisbestuiving van andere deelnemende ondernemers, garanderen we je outofthebox ideeën voor je business.  Innoveren is een proces wat je moet doorlopen, met ons 5-stappenplan geven we je handvaten om uit je comfortzone te komen!

N

Gelimiteerd aantal deelnemers

N

Digitaal online back-up om 24/7 te brainstormen

N

Professionele en ervaren innovatie-coachen

Boek een intake-gesprek

Om meer info te krijgen over de inhoud,doelstellingen en prijs van dit Bootcamp, bespreken we dit best dit via een korte online-meeting. 

DATA EN LOCATIE

DATA: 5 weken lang, vanaf 13 juli, elke woensdagvoormiddag van 09u-12u.  

LOCATIE: IVENTURA – Heudsden-zolder (Bolderberg).

 

Reden 1.

Leer nieuwe vaardigheden: De  STORM-innovatie-Bootcamp biedt de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren die gericht zijn op innovatie en ondernemerschap. Dit omvat vaardigheden zoals creatief denken, probleemoplossing, divergeren/convergeren en pitching.

Reden 2.

Persoonlijke groei en zelfvertrouwen: Door deel te nemen aan dit STORM-innovatie-Bootcamp word je uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en kritisch te denken. Dit kan je zelfvertrouwen vergroten en je persoonlijke groei stimuleren.

Reden 3.

Mentorschap en begeleiding: De STORM-innovatie-Bootcamp word begeleid door ervaren professionals en mentoren die je begeleiden tijdens het leerproces. Ze geven waardevolle feedback en advies om je te helpen bij het ontwikkelen van je ideeën en het verbeteren van je ondernemersvaardigheden. Ze staan elke dag klaar om je te helpen met het innovatieproces.

Reden 4.

Toegang tot expertise: De STORM-innovatie-Bootcamp brengt experts uit verschillende industrieën samen om tot innovatie te komen. Dit geeft je de mogelijkheid om te leren van professionals met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in hun vakgebied.

Reden 5.

Verbreed je perspectief: De STORM-innovatie-Bootcamp brengt mensen samen met diverse achtergronden en ervaringen. Dit bevordert een breed perspectief en stelt je in staat om te leren van anderen die anders denken dan jij. Dit kan je horizon verbreden en je innovatieve denken stimuleren.

Reden 6.

Teamwerk en samenwerking: In dit bootcamp werk je vaak samen met andere deelnemers aan projecten en uitdagingen. Dit bevordert teamwork, samenwerking en de mogelijkheid om te leren werken in multidisciplinaire teams, wat belangrijk is in de moderne zakelijke omgeving.

Reden 7.

Netwerkmogelijkheden: Tijdens dit bootcamp krijg je de kans om te netwerken met gelijkgestemde individuen, waaronder experts op het gebied van innovatie, ondernemers en andere deelnemers. Dit kan waardevolle connecties opleveren voor toekomstige samenwerkingen of zakelijke kansen.

  Reden 8.

  Toegang tot hulpmiddelen en faciliteiten: De STORM-innovatie-Bootcamp biedt toegang tot speciale hulpmiddelen en faciliteiten die nodig zijn voor innovatie.

  Reden 9.

  Pitching-ervaring: De bootcamp culmineert in een presentatie of pitch, waarmee je je idee of project aan een publiek van investeerders, mentoren of potentiële klanten kunt presenteren. Dit geeft je waardevolle ervaring in het presenteren en overtuigen van anderen.

  Reden 10.

  Kansen voor ondernemerschap: Dit STORM-innovatie-Bootcamp kan de opstap zijn naar het starten van je eigen bedrijf of het lanceren van een innovatief product/dienst. Het biedt de mogelijkheid om je ideeën te valideren aan andere gelijk gezinde ondernemers.

  Boek een intake-gesprek

  Om meer info te krijgen over de inhoud,doelstellingen en prijs van het Bootcamp, bespreken we dit best via een korte online-meeting. 

  DATA EN LOCATIE

  DATA: 5 weken lang, vanaf 13 juli, elke woensdagvoormiddag van 09u-12u.  

  LOCATIE: IVENTURA – Heudsden-zolder (Bolderberg).

   

  STORM-INNOVATIE-METHODE

  Een 5-stappenplan om

  je innovatieproces te doen slagen

   

  In 2017 ontwikkelden Johan Lavrysen en Frank Jordens de STORM-innovatiemethode. Beide hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van innovatieproces, elk met zijn specialiteiten die elkaar versterken. Heelwat projecten kruisten hun wegen en tijdens de pandemie, besloten ze om drie niveaus van de STORM-innovatiemethode op de markt te brengen.

  • De 8-beaufort versie voor kleine ondernemingen die zelf aan de slag willen. 

  • De 10-beaufort versie met een opstart en gedeelte begeleiding door Johan en Frank

  • De 12-beaufort versie met een volledige begeleiding van het innovatieproces.

  Wil je meer weten over STORM, boek een gratis intake-gesprek!

   

   

  Company

  Woww-innovation CommV

  Contact

  frank@woww.be

  0032 478 26 82 14

  Steenweg 3.402
  3540 Herk-de-stad